EĞİTİM FAKÜLTESİ

Öğrencilerimiz Tarafından Hazırlanan Resim Sergisi Büyük İlgi Gördü

Fakültemiz Öğretim Görevlisi Ceren DEMİRALP başkanlığında Sınıf Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan resimler Sinop Kültür Merkezi'nde sergilendi. Sinop Üniversitesi Rektörlüğü tarafından desteklenen sergiye Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK , İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet TOSUN, Fakültemiz öğretim elemanları,  Fakültemiz öğrencileri ve Sinop Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı.

Serginin açılış kurdelesini, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Hikmet TOSUN, Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Perihan ÖZPINAR, Fakültemiz Öğretim elemanlarından Sayın Öğr. Gör. K.Ceren DEMİRALP birlikte kestiler.

Okulda öğretilenlerin sadece ders olarak kalmaması, uygulamaya geçirilmesi gerektiğinden bahseden Öğr. Gör. Ceren DEMİRALP yaptığı açıklamada, “Burada Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 4. sınıf öğrencilerinin Sanat Eğitimi dersinde yaptıkları 90 adet akrilik çalışma ve orijinal eserler yer almaktadır. Öğrencilerimiz sadece ders amaçlı değil sanatı iyi bir şekilde anlasınlar, sanat sergisi atmosferini yaiasınlar diye böyle bir sergi açmak istedik. Gayet başarılı oldular hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Sergiye büyük bir ilgiyle gezen Sinoplular, resimler hakkında öğrencilerimizden bilgiler aldılar.

Kalite