EĞİTİM FAKÜLTESİ

Fakültemiz Öğrencilerinden Hastalarla El Ele Kampanyası

Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü İlköğretim Matematik Öğretmenliği Lisans Programı öğrencileri "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi kapsamında, Öğr. Gör. Dr. Mehtap TAŞTEPE' nin danışmanlığında Sinop Atatürk Develet Hastanesinde hastalara moral ve motivasyon kaynağı olmak amacıyla 18.03.2019-14.04.2019 tarihleri arasında "Hastalarla El Ele" isimli proje gerçekleştirmişlerdir. Proje kapsamındaki öğrenciler İlimiz Atatürk Devlet Hastanesinde hasta ve hasta yakınlarına Hastane Yönetiminin izin verdiği konularda yardımcı olmuşlardır.

Proje kapsamında Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK öğrencileri yerinde ziyaret ederek tebrik etmiş, ayrıca hastane yönetimine de sergilemiş oldukları işbirliği ve anlayıştan dolayı teşekkür etmiştir.

Kalite