Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programının Akredite edilmesi ile ilgili olarak Fakültemiz Konferans Salonunda bigilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Savaş BAŞTÜRK, Fen Bilgisi Eğitimi Anabbilim Dalında görevli personel, akreditasyon sürecine katkı sağlayacak ilgili anabilim dallarından görevlendirilen akademik personel katıldı.

Toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ve Fakültemiz Dekanı  Prof.Dr. Savaş BAŞTÜRK’ün süreç hakkında kısa bir bilgilendirme ve teşekkür konuşması ile başladı.

Toplantı Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalında görevli Arş.Gör.Dr. Gülfem Dilek YURTTAŞ KUMLU’ nun bilgilendirme sunumu ve devamında Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Ayhan KARAMAN’ ın süreç hakkında bilgilendirme yapması, süreç hakkında soruların cevaplanması  ve sürece katkı sağlayanlara teşekkür konuşması ile sona ermiştir.