Maltepe Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Rengin ZEMBAT, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Sayın Burcu GÜRKAN ve TED Üniversitesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Sayın Zerrin TOKER’den oluşan EPDAD (Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon) ekibi Fakültemiz İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı akreditasyon ziyaretini tamamladı.

Online olarak gerçekleştirilen ve üç gün süren ziyaretin son gününde programın güçlü ve geliştirmeye açık yönleri konusunda bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK ziyaret ekibine titiz çalışmalarından ve dostça yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.