Fakültemiz tarafından il genelindeki okul müdürleriyle müfredat değerlendirme toplantısı düzenledi.

Fakültemiz Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Dekan Yardımcılarımız Sayın Doç. Dr. Vafa SAVAŞKAN, Sayın Doç. Dr. Kibar AKTIN, okul müdürleri, akademik ve idari personelimiz katılmıştır.

Toplantıda Fakültemizin nitelik yönünden geliştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda öğretmenlik uygulamasının geliştirilmesi ve öğretmenlik eğitimi gören öğrencilerimizin mesleki yeterlilik kazanması konularında okul müdürlerinin beklenti ve talepleri dinlendi.