Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü öğrencileri, 14. Ulusal Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Kongresine katıldılar. Öğrencilerimiz kongrede, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanı ve aynı zamanda Kongre Bilim Kurulu Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Şule ERŞAN’ın rehberliğinde araştırma projesi dersi kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalarını, sözlü bildiri olarak sundular.

Öğrencilerimiz, araştırmalarına rehberlik eden Üniversitemiz öğretim elemanları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Binhan KOYUNCUOĞLU, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Şule ERŞAN, Sayın Doç. Dr. Ayhan KARAMAN, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Nuri Dicle, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Pınar KARAMAN ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Kibar AKTIN ile birlikte; hazırlamış oldukları bildirileri sunarak, kongrede Sinop Üniversitesi’ni başarıyla temsil ettiler.