Sinop Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Psikoeğitim Uygulamaları

Sinop Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Programı ve Sinop Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi İşbirliğiyle yürütülen “Grupla Psikolojik Danışma ve Psikoeğitim Uygulamaları” sertifika programı kapsamında sertifika programına katılan psikolojik danışman adayları tarafından psikoeğitim uygulamaları gerçekleştirilecektir.

• 16 farklı psikoeğitim programını uygulayacak 36 psikolojik danışman adayının 250’nin üzerinde katılımcıya ulaşması beklenmektedir.
  • Psikoeğitim programları 4 oturum sürecektir. Oturumların süresi yaklaşık 90 dakikadır.
  • Programlar zoom uygulaması üzerinden yürütülecektir.
  • Katılımcılardan kameraları ve sesleri açık şekilde programlara katılması beklenmektedir.
  • Psikoeğitim programları’na katılan öğrencilere katılım belgesi verilecektir.
  • Aşağıda psikoeğitim programlarının isimleri ve afişleri yer almaktadır.
  • Psikoeğitim progralarının 8 kişilik kontenjanı bulunmaktadır.
  • Üniversite öğrencileri Psikoeğitim programlarının afişlerini ve özelliklerini inceleyerek istedikleri programlarına katılmak için başvuruda bulunabilirler.
  • Başvuru sonrasında sizinle ön görüşme yapılacak ve kontenjan dahilinde programa katılabileceksiniz.
  • Eğer başvurduğunuz programda kontenjan dolmuşsa başka programlara ya da sonraki uygulamalara yönlendirilebilirsiniz.
  • Programlara başvurmak için afişlerde e-posta adresleri bulunan psikolojik danışman adaylarıyla iletişime geçebilirsiniz.
  • Başvurunuzu şu linkten de yapabilirsiniz: https://forms.gle/5DyNE5MQW2DcNZ449

Psikoeğitim Programları

• Mindfulness Temelli Stres Yönetimi Psikoeğitim Programı
  • PERMA Modeline Dayalı Psikolojik İyi Oluş Psikoeğitim Programı
  • Yaşam Becerileri Psikoeğitim Programı
  • Umut Odaklı Kariyer Gelişim Programı
  • Problemli İnternet Kullanımını Önlemeye Yönelik Psikoeğitim Programı
  • Etkili İletişim Online Psikoeğitim Programı
  • Öz denetim Arttırmaya Yönelik Psikoeğitim Programı
  • Psikolojik İyi Oluş Psikoeğitim Programı
  • Romantik İlişkilerde Farkındalık Psikoeğitimi
  • Etkili iletişim Becerileri Psikoeğitim Programı
  • Öz anlayış Psikoeğitim Programı
  • Öğretmen Adaylarının Meslek Etiğine Yönelik Psikoeğitim Programı
  • Kariyer Yelkenlisi Modeline Dayalı Kariyer Farkındalığı Psikoeğitim Programı
  • Kariyer Kararı Psikoeğitim Programı
  • Duyguları İfade Etme Psikoeğitim Programı
  • Öğrenilmiş İyimserlik psikoeğitim programı

Psikoeeğitim Programları Haber için Tıklayınız.