Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü “Temel Eğitim Günleri” etkinlikleri kapsamında “Cinsel Kimlik Kazanımı” başlıklı etkinlik 4 Mayıs 2021 saat 18:00’de Zoom canlı yayını ile öğrencilerimiz, mezunlarımız ve Fakültemiz öğretim elemanlarının ilgili katılımıyla gerçekleşmiş ve yaklaşık bir buçuk saat sürmüştür.

Moderatörlüğünü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Binhan KOYUNCUOĞLU’nun gerçekleştirdiği, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. İsmihan ARTAN’ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşide “erken çocukluk döneminde cinsel gelişim süreci” ve “cinsel eğitim” konuları kapsamlı olarak ele alınmıştır.

Sayın Prof. Dr. İsmihan ARTAN, söyleşinin ardından katılımcıların sorularını cevaplamış ve öğrencilerimize mesleki hayatlarında yardımcı olacak tavsiyelerde de bulunmuştur.